Anton Hellström: “Videoilla käyttäjä pystyy ilmaisemaan paremmin mielipiteen tuotteesta.”

Feb 25, 2019

Viime vuonna 17 vuotias Anton Hellström Vantaalta sai yhteydenoton Instagramissa, jossa häntä houkuteltiin täysin uudenlaisen shoppailusovelluksen Linktion testaajaksi. Anton tarttui haasteeseen ja on ollut siitä lähtien yksi aktiivisimmista #iamlinktio yhteisömme jäseniä.

Urheilullinen ja reipas Anton teki Linktion tiimiin vaikutuksen jo Instagram feedin perusteella. Tarkempi tutustuminen häneen on vain vahvistanut käsitystämme siitä, että Anton on täydellinen brändilähettiläs Linktiolle.

Kerros vähän muillekin millainen mies Anton olet?

Anton Hellström: Olen 17 vuotias lukiolainen Vantaalta. Arkeni perustuu pitkälti opiskelun sekä urheilun ympärille, sillä harrastan kilpacheerleading MM-tasolla. Kiinnostuksen kohteeni ovat treeni, muoti ja jalkapallon seuraaminen. Olen persoona, joka kaipaa arkielämässään haasteita ja pitää paljon uusien asioiden kokeilemisesta.

Mitkä asiat saivat sinut kiinnostumaan Linktiosta alun alkaen?

Anton Hellström: Kiinnostuin Linktiosta heti kuultuani enemmän millainen sovellus/projekti on kyseessä. Lähinnä sen takia, että kyseessä oli jotain uutta, kiehtovaa ja ennennäkemätöntä. Näin myös Linktiossa samantien todella suuren potentiaalin menestyä sovelluksena, linktion yksilöllisyyden takia, ja halusin olla mukana auttamassa sovellusta saamaan näkyvyyttä.

Anton ehtinyt jo tuottamaan videosisältöjä monelle Linktion brändille. Kaikki alkoi Riva Clothingin upeista ja merkityksellisistä vaatteista viime kesällä. Kuvauksissa näimme Antonilta myös akrobaattisen takaperivoltin (tämä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa Li8nktiosta). Tämän jälkeen Anton on kuvannut Frakalin rannekelloja, Nousun tyylikkäitä retroverkkareita sekä Wulf and Supplyn katumuotivaatteita.

Miten sä kuvailisit omaa tyyliäsi ja itseäsi shoppailijana ylipäätään?

Anton Hellström: Omaa tyylini on suhteellisen monipuolinen ja sekoitan erilaisia tyylejä. Käytän todella paljon collegepaitoja ja collegehousuja, sillä ne sopivat hyvin urheilijan elämäntyyliin. Arjessa esim. Koulussa käytän usein farkkuja ja erilaisia printtipaitoja, tämän lisäksi pidän myös paljon puvun/hienompien vaatteiden käytöstä juhlatilaisuuksissa.

Anton on monesti ihmetellyt miksei kukaan ole aikaisemmin kehittänyt Linktion kaltaista palvelua, jossa käyttäjät saavat kuvata tuotevideoita brändien uusista tuotteista, joista ne ovat muiden tilattavissa muutamalla klikkauksella. Antonilla on jo kokemusta ja näkemystä videoista, jotka helpottavat asiakkaan ostopäätöstä.

Miksi videot sopivat tuotteiden myyntiin ja millaiset videot toimivat mielestäsi parhaiten?

Anton Hellström: Mielestäni tuotevideot ovat paras mahdollinen korvike perinteisille ja tylsille tuotekuville. Videolla käyttäjä pääsee kertomaan enemmän tuotteista ja pystyy paremmin ilmaisemaan mielipiteitään tuotteista. Käyttäjien tekemät tuotevideot mahdollistavat myös ns.”vapaat kädet” sisältöön, mikä puolestaan mahdollistaa paljon erilaisia tuotevideoita.

Me haluamme myös tarjota videosisältöjen lisäksi ostokokemuksen, joka on markkinoiden saumattomin ja turvallisin. Anton on myös auttanut meitä kehittämään ostoprosessia omilla näkemyksillään ja kokemuksilla kilpailevista verkkokaupoista.

Miksi koet Linktion helpoksi ja turvalliseksi sovellukseksi tehdä ostoksia?

Anton Hellström: Linktio on sovelluksena tyylikäs ja sen avulla on helppo tehdä ostoksia puhelimella. Saadakseen tuotteet ostoskoriin ei tarvitse tehdä montaa klikkausta, jolloin shoppailu on helppoa ja nopeaa. Sovellukseen voi myös tallentaa pankki- sekä luottokortteja, mikä mahdollistaa vielä nopeamman oston. Ostajan ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta, sillä Linktio on laadukkaan ja tunnetun Adyen maksu firman asiakas, muita Adyenin asiakkaita ovat mm. Spotify ja booking.com.

Anton on ollut #iamlinktio yhteisön ensimmäisiä jäseniä. Tulevaisuudessa yhteisön rooli korostuu entisestään. Brändien kanssa tehtävä yhteistyö syventyy aina tuotesuunnitteluun asti.

Mikä on parasta #iamlinktio yhteisössä ja mitä odota tulevaisuudelta?

 Anton Hellström: Parasta #iamlinktio yhteisössä on se, että kaikki uskovat Linktion tulevaisuuteen ja puhaltavat yhteen hiileen ja sen avulla lisäävät sovelluksen näkyvyyttä. #iamlinktio yhteisössä pääsee myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja sitä kautta verkostoitumaan itsekin enemmän.

Me etsimme kasvavaan yhteisöömme koko ajan lisää lahjakkaita jäseniä, jotka haluavat rakentaa yhdessä uudenlaisen shoppailupaikan. Anton jos kuka osaa kertoa tuleville jäsenille kokemuksistaan.

Miksi kannattaa hakea mukaan Linktion vaikuttajayhteisöön?

Anton Hellström: Potentiaalinen jäsen vaikuttajayhteisöön on jokainen, joka on kiinnostunut muodista ja sen yhdistämisestä sosiaaliseen mediaan. Tämän lisäksi tarvitaan intoa päästä vaikuttamaan nettishoppailun sisällön ja ulkonäön kehittämiseen. Rohkeasti vaan mukaan! Kyseessä on hauska porukka ja sovelluksella on edessä kirkas tulevaisuus.